Veste bună pentru iubitorii tenisului. Unde vor mai putea fi urmărite meciurile din turneele ATP

rafael_nadal.jpg

Rafael Nadal va fi cap de serie numărul 1 la Montreal, turneu transmis de Look Sport
Rafael Nadal va fi cap de serie numărul 1 la Montreal, turneu transmis de Look Sport
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

O veste foarte bună pentru iubitorii tenisului din România. Din acest weekend, meciurile turneelor ATP vor putea fi văzute și pe alte două posturi de televiziune.

Look Plus și Look Sport au achiziționat drepturile de difuzare ale turneelor ATP 250, 500 și 1.000. Primele transmisiuni vor începe sâmbătă, cu semfinalele de la Gstaad și Hamburg (de la 12:00 pe Look Sport și de la 16:30 pe Look Plus). Dumincă, de la 12:30, fanii tenisului vor putea urmări pe Look Sport finala turneului de la Gstaad. De la ora 13:00, pe Look Plus va fi televizată finala turneului de la Hamburg.

Meciurile vor fi comentate de doi profesioniști ai acestui sport elegant: Adrian Szabo și Ovidiu Blag.

Adrian Szabo, fost jucător profesionist de tenis, a fost antrenorul lui Marius Copil, alături de care a participat în toate cele 4 turnee de Grand Slam. Are o experiență de peste 20 de ani ca antrenor.

Ovidiu Blag este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România. Specialist în tenis, el a fost și colaborator al Federației Române de Tenis în ultimii 7 ani, fiind cooptat din anul 2012 la toate competițiile Fed Cup și Davis Cup organizate în România. A jucat în turneele Tenis Partener, cu rezultate bune.

Săptămâna viitoare iubitorii tenisului vor putea urmări turneul ATP 500 de la Washington, unul dintre cele mai importante ale sezonului american. Apoi, până la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, tot pe Look Sport și Look Plus vor putea fi văzute meciurile turneelor Masters de la Montreal și Cincinnati.

 

 

Loading...