US Open: Halep joacă pentru sferturi cu Navarro, de la ora 18.00!

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep va juca astăzi, după ora 18.00, în optimile de la US Open. Adversara îi va fi Carla Suarez Navarro (12 WTA) în faţa căreia a pierdut în precedentele două dueluri din turneele de Mare Şlem.

Halep, ocupanta locului 5 WTA, n-a cedat niciun set în confruntările cu Flipkens (6-0, 6-2) şi cu Safarova (6-3, 6-4) în care a stat pe teren, cumulat, două ore şi jumătate. Al treilea meci însă, cel cu Timea Babos (Ungaria, 34 WTA), a durat aproape cât precedentele două: 2 ore şi 10 minute. A fost 6-4 în decisiv şi Simona a spus: "Nu ştiu cum am revenit. N-am jucat cel mai bun tenis, dar am luptat până la final pentru fiecare minge. Am făcut tot ce am putut şi mă bucur că am putut termina acest meci în stilul meu. A fost greu din punct de vedere emoţional în final, au fost momente dificile pentru mine, dar am revenit de la 40-15 pentru ea. Mă simt mai bine, mai puternică din punct de vedere psihic, simt că sunt într-o formă foarte bună acum, îmi simt picioarele şi vreau să dau tot ce e mai bun când intru pe teren".

Pentru Halep urmează duelul cu Carla Suarez Navarro (Spania, 12 WTA) din optimi. Cele două s-au întâlnit de zece ori până acum, fiecare obţinând cinci victorii. "Am jucat des cu Simona, au fost meciuri bune, ne-am şi pregătit împreună, ne cunoaştem foarte bine una pe cealaltă. Va trebui să fiu foarte bine pregătită pentru acel meci şi va fi interesant. N-am de gând să pierd în sferturi sau în optimi. Îmi doresc mai mult dacă tot am ajuns în a doua săptămână a turneului. Vreau să joc finala", a spus adversara.

Meciul va fi în jurul orei 18.00

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net