UPDATE Roland-Garros: Cîrstea şi Mitu merg mai departe, Ţig eliminată

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Toate cele trei jucătoare din România prezente în calificările tabloului de simplu la Roland-Garros 2016 au intrat astăzi în competiţie.

UPDATE / Doar două dintre cele trei tenismene din România au acces în turul doi al calificărilor. Sorana Cîrstea a trecut fără emoţii de chinezoaica Zhang Yuxuan, scor 6-4. 6-0, iar Andreea Mitu a avut nevoie de trei seturi (4-6, 6-1, 6-3) pentru a o depăşi pe Paula Kania din Polonia. În schimb, Patricia Ţig a pierdut meciul cu ameicanca Vania King, scor 2-6, 6-2, 5-7.

Favorită numărul 3 a calificărilor, Sorana Cîrstea (locul 99 WTA) pare să aibă o misiune uşoară în primul tur, ea urmând s-o întâlnească pe chinezoaica Yuxuan Zhang, clasată pe locul 167 în lume.

Pe un alt teren, Patricia Maria Ţig (favorită numărul 4) se va duela pentru un loc în turul secund al calificărilor cu americanca Vania King, locul 166 mondial. Situată pe poziţia 101 în ierarhia mondială, Ţig e favorită la victorie.

A treia româncă din calificările de la Roland-Garros 2016 e Andreea Mitu, care are de apărat performanţa de anul trecut, atunci când a ajuns în optimi. Favorită numărul 9 în calificări, Mitu (locul 114 WTA) va juca în primul tur cu poloneza Paula Kania (locul 148 WTA).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net