Un tenismen a fost ameninţat cu moartea de pariori

groth-brisbane-700x450.jpg

Sam Groth deţine cel mai tare serviciu din lume, dar totuşi a pierdut surprinzător pe suprafeţele sale preferate, iar asta l-a făcut suspect
Sursa foto: tennis.com.au

Sam Groth este un tenismen australian destul de cunoscut şi deţinătorul celui mai rapid seriviciu din istorie, 263,4 km/h.

Inconstanţa sa şi rezultatele surprinzătoare, mai ales pe suprafaţele hard, unde era favorit, a produs pierderi mari în buzunarele celor care au pariat pe victoria lui, iar asta a creat mari nemulţumiri. Unii dintre jucători l-au apostrofat pe actualul număr 180 în clasamentul ATP, iar alţii au ajuns chiar mai departe. "Am vorbit cu cei de la ATP şi cu alte persoane deoarece am trecut prin câteva situaţii inacceptabile. Am primit ameninţări cu moartea pe numele meu, al familiei şi al prietenei. S-a ajuns prea departe cu aceste pariuri", a spus Groth, citat de Punto de Break.

Jucătorii au însă şi departe. În urmă cu puţin timp, arbitrii de scaun Sherzod Hasanov şi Arkhip Molotyagin din Uzbekistan au fost suspendaţi pe viaţă de Federaţia Internaţională de Tenis pentru manipulare de scoruri în timp real, în beneficiul mafiei pariurilor, a anuţat ITF.

Loading...

Citește și