Ultimul bal pentru Simona Halep în 2021. Va juca contra Gabrielei Ruse la Transylvania Open

Ultima actualizare:

    În 2021, Simona Halep n-a pierdut niciodată în primul tur al unui turneuFoto: Guliver / GettyImages
În 2021, Simona Halep n-a pierdut niciodată în primul tur al unui turneuFoto: Guliver / GettyImages

Aflată pe aceeași jumătate de tablou cu Emma Răducanu, constănțeanca debutează la Transylvania Open în compania Gabrielei Ruse. Învinsă la Kremlin Cup în sferturile de finală, ea este principala favorită la întrecerea care începe mâine, la BT Arena.

Aflată pe locul 18 mondial, ea o va înfrunta în primul tur pe Gabriela Ruse (83 WTA), alături de care a jucat dublu la Indian Wells. Halep se află în jumătatea superioară a tabloului, pe aceeași parte cu Jaqueline Cristian (108 WTA / o va întâlni pe slovena Kaja Juvan în turul 1), Ana Bogdan (105 WTA / o va avea adversară pe sportiva sârbă Ivana Jorovic) și... britanica Emma Răducanu 24 WTA şi cap de serie nr. 3, va juca cu slovena Polona Hercog). Constănțeanca s-ar putea întâlni cu ultima câștigătoare de la US Open în sferturile de finală.În cealaltă jumătate se află favorita nr. 2, estona Anett Kontaveit (20 WTA), care a câștigat la Moscova impunându-se cu 4-6, 6-4, 7-5 în finala cu rusoaica Ekaterina Alexandrova ( 37 WTA), după un meci care a durat două ore şi 22 de minute. Tot acolo au fost repartizate Irina Begu (WTA 56, cap de serie 7, care o va înfrunta pe Irina Bara, aflată pe locul 128 WTA) și Andreea Prisăcariu (254 WTA / va juca cu o sportivă din calificări).

8 jucătoare s-au retras!

Anunțat ca un nou eveniment sportiv internațional organizat la Cluj, Transylvania Open este afectat de vești proaste. În primul rând, competiția se va desfășura fără spectatori în contextul înăspririi restricțiilor legate de pandemia de COVID-19. Apoi, opt jucătoare înscrise la simplu și-au anunțat retragerea: Garbine Muguruza, Paula Badosa, Ekaterina Alexandrova, Elise Mertens, Viktoria Golubic, Veronika Kudermetova, Kaia Kanepi şi Mayar Sherif... De asemenea, Mihaela Buzărnescu nu a mai putut lua startul în calificări, după cum anunţa sportiva. ”În urma acestor retrageri, Andreea Prisăcariu (340 WTA) a preluat wild card-ul oferit anterior lui Garbine Muguruza. De asemenea, locul Paulei Badosa a fost luat de Anna-Lena Friedsam. Alte jucătoare intrate pe tabloul principal sunt Ana Bogdan, Alison Van Uytvanck, Ivana Jorovic şi Kaja Juvan”, au transmis organizatorii turneului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net