Trofeele de la Transylvania Open au ca sursă de inspirație Floarea Infinitului

trofee-landscape-1130x650.jpeg

Așa arătă trofeele care vor fi atribuite la Transylvania Open
Așa arătă trofeele care vor fi atribuite la Transylvania Open
Foto: Transylvania Open

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Organizatorii turneului de categorie WTA 250 de la Cluj, Transylvania Open, au anunțat că trofeele care vor fi decernate câștigătoarei și finalistei vor avea o formă ce simbolizează tradiții si valori vechi românesti. Câștigătoarele de la simplu și dublu vor primi cupe din cristal alb.

Potrivit organizatorilor întrecerii care se va desfășura săptămâna viitoare, la BT Arena, „trofeul a fost creat de designerul Malvina Cservenschi, care a transformat elementul geometric din Coloana Infinitului într-o petală. Iar de la acea petală s-a născut Floarea Infinitului, o piesă unică şi puternică prin mesajul ei, parte din Infinity, cea mai iubita colecţie Malvensky. Ea reprezintă iubirea infinită, încrederea nelimitată în potenţialul uman şi este un omagiu dedicat  valorii inestimabile a operei celui mai apreciat artist roman, Constantin Brâncuşi: Coloana Infinitului”.
Om de televiziune timp de zece ani, Malvina Cservenschi a declarat pentru site-ul oficial al competiției de la Cluj: "Am ales să pornesc de la simbolul Florii Infinitului în designul trofeelor Transylvania Open 2021, lăsându-mă inspirată de sloganul acestui eveniment de anvergura: Tennis with a touch of magic. Sportul reprezintă una dintre pasiunile mele, alături de creaţia de bijuterii. În fiecare piesă care îmi poartă semnătură pun un strop de magie. Iar Floarea Infinitului este magică. Pentru că reprezintă un model unic, o floare bijuterie, care, prin structura să geometrică, curată şi simetrică, dezvoltă ideea de absolut, năzuinţă de a ne <dezbracă> de limite, de Perfecţiune înţeleasă drept Armonie. În acelaşi timp, Floarea Infinitului cuprinde în esenţa semnificaţiei sale valorile care unesc creaţia cu sportul alb: determinare, viziune, disciplină, imaginaţie, curaj.
Turneul de la Cluj, la care şi-au anunţat prezenţa jucătoare importante, precum Garbine Muguruza, Simona Halep şi Emma Răducanu, începe, sâmbătă, 23 octombrie, cu meciurle din calificări. Printre jucătoarele care au primit wild card se numără Gabriela Elena Ruse și Jaqueline Cristian,în timp ce Briana Szabo, Andreea Prisăcariu, Ilinca Amariei şi Irina Fetecău participă la calificări tot pe bază de invitație.  
Trofeele jucătoarelor care vor câștiga titlu Transylvania Open la simplu și dublu sunt realizate din cristal alb.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5