Tragere la sorți de coșmar pentru Simona Halep și ceilalți români de la Australian Open 2019

Ultima actualizare:

    Simona Halep a pierdut primul meci disputat în 2019Foto: EPA
Simona Halep a pierdut primul meci disputat în 2019Foto: EPA

Cele 6 românce prezente pe tabloul principal al Australian Open 2019 și-au aflat adversarele. Dacă nu se autodepășesc, pentru noi primul turneu de Grand Slam al anului se va termina în primele zile.

Simona Halep, finalista ediției trecute, va juca în primul tur contra estoniencei Kaia Kanepi. Simona nu are deloc amintiri plăcute în fața ei, fiind învinsă de Kanepi în primul tur de la US Open 2018. Atunci, Kanepi s-a impus cu 6-2, 6-4. Apoi, Simona va avea un traseu dificil în continuare, urmând să joace cu învingătoarea dintre americanca Sofia Kenin și o jucătoare din calificări, iar în turul 3, probabil cu Venus Wiliams.

Pe aceeași jumătate de tablou cu Simona se află Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Naomi Osaka sau Elina Svitolina.

Celelalte cinci românce de pe tablou și-au aflat, de asemenea, adversarele. Mihaela Buzărnescu pare a fi intrat în zodia ghinionului. Ea va juca în primul tur cu americanca Venus Williams, o partidă foarte dificilă, în care adversara ei pornește cu prima șansă.

Sorana Cîrstea va juca în primul tor contra unei suedeze foarte ambițioase și puternice, Rebbeca Peterson.

Irina Begu va juca în meciul de debut contra unei adversare de la care niciodată nu știi la ce să te aștepți, nemțoaica Andrea Petkovic.

Ana Bogdan va încerca să obțină prima victorie a carierei contra unei jucătoare venite din calificări, iar Monica Niculescu va debuta împotriva americancei Amanda Anisimova.

Pe tabloul masculin de simplu, Marius Copil, ocupantul locului 61 ATP, va evolua contra spaniolului Marcel Granollers, locul 110 ATP, dar fost numărul 19 mondial. Românul se află în căutarea primei victorii din acest sezon, după ce a fost învins în primul tur la Doha și la Auckland, la turneele de început ale calendarului ATP.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net