Tenisul e acum rege la pariuri. Continuă bombele la Australian Open şi în turul 3?

rafael_nadal

rafael nadal
Australian Open, primul turneu de mare şlem al anului, a adus jucătorilor câştiguri grase şi e tratat de Superbet ca o sărbătoare sportivă. Rafel Nadal, campion în 2009, e în mare formă şi favorit cu revelaţia Dzumhur
FOTO: Guliver/ GettyImage

Fotbalul este de obicei cel mai pariat sport, dar în timpul unor competiţii de anvergură, în care sunt implicaţi şi mulţi români, tenisul îi ia faţa. Spre deosebire de „sportul rege” oferă şi avantajul matematic de a avea de ales între două pronosticuri de bază, egalul nefiind posibil la fileu. Iar această simplificare e aducătoare de bani!

superbet.jpg

Rubrică sponsorizată de Superbet
Foto Click!

Turneul de la Melbourne este unul dintre cele mai urmărite competiţii de tenis din lume, chiar dacă orele de difuzare nu prea îi avantajează pe europeni. Câteodată e însă mai bine, în primul rând pentru că permite pariorilor o judecată la rece, în funcţie de rezultate, nu de anumite aspecte tehnice, subiective, care îi pot influenţa negativ. Şi la ce bombe s-au înregistrat în aceste prime două tururi chiar e nevoie de luciditate şi inspiraţie maximă. Până aseară, la băieţi picaseră 9 capi de serie, cei mai surprinzători fiind Jack Sock, favorit 8, Kevin Anderson, finalistul de la US Open 2017 şi John Isner, toţi blocaţi în primul tur de nişte jucători cu cote peste 3 oferite de Superbet. Şi la fete a fost măcel printre favorite, Venus Williams, finalistă anul trecut la Melbourne, Dominika Cibulkova şi campioana de la US Open, Sloane Stephens, plecând acasă tot în runda inaugurală.

Kostyuk, 15 ani, e revelaţia turneului pe tabloul de fete

La noapte începe însă turul 3 şi meciurile au devenit tot mai echilibrate. La băieţi, Nick Kyrgios, cel mai bine plasat australian spre câştigarea trofeului, are la Superbet o cotă de 1,35 în faţa francezului Jo-Wilfred Tsonga, căzut în clasament şi devenit outsider. Cel puţin la pariuri, noua stea bosniacă, Dzumhur, nu primeşte şanse decât teoretice de a-l elimina pe Rafael Nadal, dar să-i ia acestuia măcar un set, care ar fi primul pierdut de spaniol la AO 2018, merită încercat. Şi fetele propun meciuri atractive, cu cote foarte bune.

20-sport-caseta-ostapenko.jpg

Letona şi-a mai revenit după un final de 2017 slab şi e în turul 3
Foto Click!

În confruntarea balticelor, letona Jelena Ostapenko, favorita 7, are la Superbet o cotă de 1,62 că trece de jucătoarea din Estonia, Anette Kontaveit. Pentru cine caută bombe, Marta Kostyuk, o copilă în vârstă de 15 ani din Ucraina, venită din calificări, are cotă 11 că după Shuai Peng şi Olga Rogowska o bate şi pe Elina Svitolina şi ajunge într-o incredibilă optime de finală la Melbourne.

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1