Tenis cu zâmbetul pe buze

h119-sport-simona-halep.jpg

Simona Halep este considerată principala favorită la cucerirea trofeului de la Roland Garros
Foto: Guliver /Getty Images
Citeste tot despre: 

Simona Halep a intrat cu zâmbetul pe buze în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Luni (5 iunie), jucătoarea noastră va avea un examen foarte greu, contra unei tenismene pe care nu a învins-o pe zgură niciodată, dar în faţa căreia are o armă nouă: puterea mentală.

”Am fost puţin îngrijorată după Roma, nu m-am antrenat patru zile, dar mental m-am recuperat bine, nu mai simt durerea, doar când am lovit cu reverul am simţit ceva. Cu Darren vorbim des după meci, vorbim mult, el a vorbit mai mult sâmbătă şi mi-a zis că am jucat bine”, a declarat Halep după victoria cu Kasatkina, din turul 3 (scor 6-0, 7-5).
Românca spune că faţă de turneele de la începutul anului, acum are un autocontrol mai mare.
„Mi-a fost ruşine de momentul acela de la Miami, mi-am spus că trebuie să schimb ceva la capitolul atitudine şi cred că am reuşit, de aceea joc cel mai bun tenis acum. În momentul acesta sunt pozitivă, în trecut eram negativistă, acum văd partea plină a paharului. Sunt în a doua săptămână la Roland Garros şi zâmbesc”, a mai spus Halep.
Luni, în cursul după-amiezii, Simona Halep va juca împotriva unei mai vechi cunoştinţe, Carla Suarez Navarro.
O jucătoare pe care întâlnit-o de 11 ori, pe care o conduce cu 6-5 la meciurile directe dar pe care, însă, nu a învins-o niciodată pe zgură. Ar fi momentul pentru o premieră, Simo!

Nadal a primit 3 torturi de ziua lui

h219-sport-1-rafael-nadal-t.jpg

Nadal a primit tort de la organizatori...

Rafael Nadal, spaniolul care este un adevărat idol la Roland Garros, unde a cucerit de 9 ori titlul, a împlinit sâmbătă 31 de ani.
Chiar dacă nu a avut meci, el a fost serbat în incinta complexului şi nu o dată, ci de trei ori.

h319-sport-2-rafael-nadal-t.jpg

... dar şi de la echipele de televiziune

Rafa a primit mai întâi un tort din partea organizatorilor, un cadou cu care deja s-a obişnuit, căci e o adevărată tradiţie să îşi facă ziua de naştere în complexul parizian.
Apoi, a primit alte două torturi din partea unor echipe de televiziune acreditate la turneu.

h419-sport-3-rafael-nadal-t.jpg

... dar şi de la echipele de televiziune

Evident, nu a gustat din nici unul dintre aceste torturi, căci sportivii de nivelul lui Rafa nu pot risca să mănânce ceea ce primesc din cauza rigorilor codului antidoping, dar cei din jurul lui pot depune mărturie că au fost foarte bune.

 

Loading...

Citește și

  • Simona Halep va reveni pe teren sâmbătă, după ora 12.00, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros. O victorie în faţa rusoaicei Daria Kasatkina îi asigură jucătoarei noastre intrarea în săptămâna a doua şi calificarea în optimile de finală.

  • simona halep, turneu, campioana, madrid, premii, antrenor

    Simona Halep a cucerit pentru a doua oară consecutiv titlul la Madrid, dar mai presus de trofeu şi banii cuveniţi, românca a câştigat ceva mai preţios: şi-a recâştigat antrenorul şi încrederea în forţele proprii. Click! vă prezintă cele trei mari câştiguri ale Simonei după aventura spaniolă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1