Tecău tremură pentru calificare

19-sport-gettyimages-591969718.jpg

Tecău a devenit anul trecut campionul campionilor la tenis
Tecau, tremura
de Carmen Ștefan

Deţinători ai titlului la Turneul Campionilor, Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer au emoţii în a-şi asigura calificarea la ediţia din acest an. Cei doi nu au avut un sezon strălucit, chiar dacă şi-au trecut în cont titlul la turneul Masters de la Madrid. Din păcate, prestaţiile slabe avute în turneele de Grand Slam s-ar putea să îi coste pe cei doi calificarea la Turneul Campionilor. Aceştia se află abia pe locul 9 – primul sub linia calificaţilor – în clasamentul perechilor din ATP, cu 2.680 puncte. Şanse de califiacre ar mai fi, având în vedere că mai sunt câteva turnee de jucat, dar parcă niciodată Horia nu a stat atât de rău ca poziţionare în ierarhie înaintea asaltului final. Deocamdată, la Turneul Campionilor, în proba de dublu, şi-au asigurat calificarea trei perechi.

 

Loading...

Citește și

 • Dragă Mergea-Tecău,

  Florin, Horia, pe onoarea mea că nu mint și nu exagerez. Din capul locului eu am mizat pe voi că veţi lua o medalie. Chiar dacă fiecare, în tenisul de toate zilele, evoluați cu un alt partener. Nu am nici o bază, o explicație să dau ca să se-nțelegă de ce am avut eu încredere în voi, dar... e vorba și despre intuiții.

 • Horia Tecău și Florin Mergea au cucerit argintul la Jocurile Olimpice

  Horia Tecău și Florin Mergea au pierdut unul dintre cele mai dramatice meciuri din istoria recentă a tenisului românesc. Românii sunt vicecampioni olimpici, ceea ce nu e deloc puțin lucru.

 • JO 2016: Programul de azi al românilor. Când e finala cu Tecău şi Mergea

  Pentru delegaţia României, ziua de vineri ar putea aduce a doua medalie de aur la Olimpiada de la Rio. Tenismenii Horia Tecău şi Florin Mergea sunt calificaţi în finala probei de dublu, urmând să dea bătălia decisivă în jurul orei 23.00.

 • Eliminarea ruşinoasă pentru Tecău în primul tur la Wimbledon

  Perechea româno-olandeză, Horia Tecău / Jean Julien Rojer, campionii în exerciţiu de la Wimbledon, nu vor reuşi să-şi apere coroana câştigată anul trecut pentru că au fost eliminaţi chiar la startul ediţiei 2016.