Tecău şi Rojer, primul eşec din 2016!

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer
Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi din turneul de la Doha
Foto Click!

Perechea româno-olandeză a fost favorită în semifinalele turneului de la Doha, însă a pierdut clar, în două seturi.

Dacă în 2015, Horia Tecău (locul 2 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (locul 3 ATP la dublu) au început sezonul cu o finală pierdută la Sydney, acum perechea româno-olandeză s-a oprit în semifinale, la Doha (Qatar). Chiar dacă au fost favoriţi în confruntarea cu cuplul Petzschner (50 ATP la dublu) – Peya (24 ATP la dublu), Tecău şi Rojer au cedat surprinzător de uşor, scor 6-7, 2-6. Partida a durat o oră şi 18 minute.

Eşecul a fost cu atât mai neaşteptat cu cât, în precedentele două jocuri, Tecău şi Rojer nu pierduseră niciun set. Pentru parcursul lor de la Doha, campionii de la Wimbledon vor încasa 18.350 de dolari, plus 90 de puncte ATP în ierarhia de dublu. Tecău şi Rojer au cucerit trei trofee, anul trecut, la Rotterdam, Wimbledon şi Londra. În Australian Open, parcursul lor s-a oprit în semifinale, ei fiind învinşi de italienii Simone Bolelli şi Fabio Fognini, cei care au şi luat titlul, la Melbourne.

 

Loading...

Citește și

  • Horia Tecău, primul român care a reuşit să cucerească trofeul la Turneul Campionilor de la Ilie Năstase încoace, după o finală de vis cu Florin Mergea (scor 6-4, 6-3 pentru Tecău/ Rojer), este un tip pe care celebritatea nu l-a schimbat.

  • horia tecau masina bmwi8 teste

    Tenismenul Horia Tecău (30 de ani) și-a petrecut Crăciunul în România, iar, acum, se bucură de ultimele zile de vacanță, înaintea turneului de la Doha. Și pentru ca totul să meargă ca pe roate, Horia tocmai ce a primit o super-mașină pe care a scos-o la plimbare pe străzile din România.