Tecău și Mergea ne țin în viață! România-Spania, 2-1, în Cupa Davis

Florin Mergea și Horia Tecău. jpg

Dublul românesc este favorit 5 la JO din 2016 și până acum e în grafic
Foto: AP
Citeste tot despre: 

Echipa României de Cupă Davis a luat o gură de oxigen azi, după meciul de dublu.

Florin Mergea şi Horia Tecău au învins în cinci seturi, scor 3-6, 6-1, 1-6, 7-5, 6-3, cuplul Marc Lopez/Feliciano Lopez, astfel că România este condusă de Spania, cu 2-1, în întâlnirea care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Zonei Euro-africane a Cupei Davis. Meciul a durat două ore şi 48 de minute.

Ieri, Adrian Ungur, locul 185 ATP, a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-1, de Roberto Bautista Agut, locul 15 ATP, iar Marius Copil, locul 163 ATP, a fost depăşit, cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3, de Feliciano Lopez, locul 20 ATP.

Mâine de la ora 13.00, se vor juca ultimele partide de simplu: Marius Copil - Roberto Bautista Agut și Adrian Ungur - Feliciano Lopez.

Învingătoarea întâlniri România - Spania, care este transmisă de Digi Sport, va merge în septembrie la barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce învinsa va evolua în continuare în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Loading...

Citește și

  • Tenismenii români nu au putut ţine ritmul cu spaniolii, în primele două meciuri ale întâlnirii de Cupa Davis, din turul al doilea al Zonei euro-africane, jocuri disputate la Cluj. Marius Copil a fost la un pas de victorie, însă a cedat pe final, în cinci seturi, în faţa lui Feliciano Lopez, iar Adrian Ungur a pierdut categoric contra lui Bautista-Agut.