Tecău, în sferturile probei de dublu de la Sofia

tecau19-sport-gettyimages-4.jpg

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer sunt deja în sferturi la New York
Foto: Guliver/ Getty Images
Citeste tot despre: 

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 540.310 euro.

Tecău şi Rojer au beneficiat, în runda inaugurală, de retragerea cuplului Marcos Baghdatis/Gilles Muller (Cipru/Luxemburg).

În sferturile de finală, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea sârbă Viktor Troicki/Nenad Zimonjici şi cuplul suedez Johan Brunstrom/Andreas Siljestrom.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Sofia, Tecău şi Rojer vor primi câte 45 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 4.260 de euro.

În primul tur al probei de dublu din capitala Bulgariei, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 3, va întâlni cuplul rus Mihail Elgin/Andrei Kuzneţov.

Loading...

Citește și

  • Horia Tecău a intrat, în mod oficial, în rândul scriitorilor. El a scris o carte, „Viaţa în ritm de tenis”, care va fi lansată în mod oficial vineri, dar care ieri le-a fost oferită tinerilor practicanţi ai tenisului după ce au jucat cu fostul lider mondial de dublu.

  • Pentru Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer a venit săptămâna decisivă. E săptămâna în care vor afla, în funcţie de rezultatul pe care îl obţin la Mastersul de la Paris, dacă se califică sau nu la Turneul Campionilor de la Londra.