Tecău e în semifinale la US Open. Performanță uriașă pentru român și partenerul lui din Olanda

Ultima actualizare:

    Horia Tecău şi olandezul Rojer
Horia Tecău şi olandezul Rojer

Horia Tecău e singurul tenismen român rămas pe tablourile de concurs la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. La New York, compatriotul nostru a reuşit să acceadă în faza sferturilor de finală atât la dublu masculin cât şi la dublu mixt.

UPDATE 1 / Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu ale turneului de la US Open. Cei doi i-au învins mai ușor decât de așteptau pe Jamie Murray și Bruno Soares, mult mai bine cotați înainte de această partidă. A fost 6-1, 6-2 într-o oră și câteva minute de joc, iar Tecău și partenerul lui din Olanda mai au un singur hop până în marea finală, dar unul important. Cei doi vor întâlni dublul favorit să câștige turneul, format din Kontinen și Peers.

Ambele meciuri ale lui Tecău au fost programate astăzi, pe Grandstand, a treia arenă ca importanţă de la US Open. Mai întâi, în jurul orei 19.30, Horia Tecău şi partenerul său de dublu, olandezul Rojer, se vor întâlni pentru un loc în semifinale cu Jamie Murray (Marea Britanie) - Bruno Soares (Brazilia).

Apoi, după vreo două ore de pauză, Tecău va reveni pe teren, de această dată la dublu mixt, în compania americancei Coco Vandeweghe. Cei doi joacă în sferturi contra dublului format din unguroaica Timea Babos şi acelaşi brazilian Soares.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net