Tatăl Mihaelei Buzărnescu iese la atac

buzarnescu.jpg

Mihaela Buzărnescu

Ratarea calificării României în finala Fed Cup a aprins spiritele în tabăra echipei noastre. Tatăl Mihaelei Buzărnescu l-a criticat pe căpitanul nejucător, Florin Segărceanu.

”Putea fi, din punctul meu de vedere, o altă jucătoare în meciul cu Garcia, în prima zi, că oricum pierdea, iar pentru meciul al doilea, aşa cum Julien Benneteau a gândit să nu o pună pe Mladenovic la simplu, ca să fie proaspătă pentru dublu, staff-ul echipei noastre ar fi trebuit să gândească - hai să o ţinem pe Begu, care făcuse un rezultate mare la dublu cu Niculescu, învingând perechea numărul unu a lumii, să joace ele dublu şi altcineva să fi jucat la simplu” a declarat Mihai Buzărnescu pentru prosport.ro.

Tatăl celei de-a doua jucătoare românce a momentului spune că fiica sa ar fi trebuit să joace în meciul al patrulea de simplu, nu Irina Begu: ”Rezultatele nu au fost aşa de bune anul acesta, dar, la Charleston, a făcut un pas în faţă. Poate ar fi trebuit să îi acorde şi ei o şansă şi în meciul al doilea. Aşa au gândit ei, nu a ieşit bine şi atunci sunt consecinţele unora care au decis că trebuie să joace altcineva la simplu şi altcineva la dublu” a mai spus Mihai Buzărnescu.

Între timp, ieri, Mihaela a avut din nou meci la Istanbul, de data aceasta în optimile de finală ale turneului dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de euro. Din păcate, a pierdut cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5 în fața rusoaicei Margarita Gasparian.

Loading...

Citește și