Tatăl Mihaelei Buzărnescu iese la atac

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Ratarea calificării României în finala Fed Cup a aprins spiritele în tabăra echipei noastre. Tatăl Mihaelei Buzărnescu l-a criticat pe căpitanul nejucător, Florin Segărceanu.

”Putea fi, din punctul meu de vedere, o altă jucătoare în meciul cu Garcia, în prima zi, că oricum pierdea, iar pentru meciul al doilea, aşa cum Julien Benneteau a gândit să nu o pună pe Mladenovic la simplu, ca să fie proaspătă pentru dublu, staff-ul echipei noastre ar fi trebuit să gândească - hai să o ţinem pe Begu, care făcuse un rezultate mare la dublu cu Niculescu, învingând perechea numărul unu a lumii, să joace ele dublu şi altcineva să fi jucat la simplu” a declarat Mihai Buzărnescu pentru prosport.ro.

Tatăl celei de-a doua jucătoare românce a momentului spune că fiica sa ar fi trebuit să joace în meciul al patrulea de simplu, nu Irina Begu: ”Rezultatele nu au fost aşa de bune anul acesta, dar, la Charleston, a făcut un pas în faţă. Poate ar fi trebuit să îi acorde şi ei o şansă şi în meciul al doilea. Aşa au gândit ei, nu a ieşit bine şi atunci sunt consecinţele unora care au decis că trebuie să joace altcineva la simplu şi altcineva la dublu” a mai spus Mihai Buzărnescu.

Între timp, ieri, Mihaela a avut din nou meci la Istanbul, de data aceasta în optimile de finală ale turneului dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de euro. Din păcate, a pierdut cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5 în fața rusoaicei Margarita Gasparian.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net