Soțul Serenei William îl atacă dur pe Ion Țiriac: "Un clovn sexist"! De la ce a început disputa

Ultima actualizare:

    Alexis Ohanian a sărit în apărarea soției sale, după ce a fost jignită de Ion Țiriac Sursă foto: Gettyimages
Alexis Ohanian a sărit în apărarea soției sale, după ce a fost jignită de Ion Țiriac Sursă foto: Gettyimages

Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a continuat disputa cu Ion Ţiriac, după ce preşedintele FR Tenis a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine. Deranjat de replica lui Ion Țiriac, Alexis Ohanian i-a oferit un răspuns pe măsură!

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

"La vârsta asta (n.r. - 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR. Afirmația a fost preluată de publicațiile internaționale, iar Alexis Ohanian a reacționat la comentariile acide ale lui Ion Țiriac. 

Ion Țiriac a făcut declarații controversate despre Serena Williams
Ion Țiriac a făcut declarații controversate despre Serena Williams

"Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac", a scris Ohanian. "A trebuit să caut pe Google... se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn". "2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea.", a fost concluzia lui Alexis Ohanian. 

Nu este prima dată când Țiriac face comentarii nepotrivite la adresa Serenei. În aprilie 2018, el s-a plâns într-un interviu acordat Sport Bild că tenisul feminin duce lipsă de personalităţi importante. Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a răspuns: "Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin."

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net