Sorana s-a "încălzit" la Miami pentru US Open

Ultima actualizare:

    Sorana a pozat pe  un yacht în largul  oraşului Miami...
Sorana a pozat pe un yacht în largul oraşului Miami...

Sorana Cîrstea este una dintre cele trei jucătoare din România care vor juca azi în primul tur la US Open. Ea a ajuns la New York după o vacanţă de o săptămână la Miami, astfel că acum, cu bateriile încărcate, e decisă să îşi depăşească cea mai bună performanţă la Flushing Meadows: turul 3.

La 27 de ani, Sorana Cîrstea este una dintre ele mai frumoase jucătoare din circuitul profesionist de tenis. Tocmai de aceea, atunci când postează pe reţelele de socializare o fotografie din vacanţă, fanii iau „foc”. Astfel s-a întâmplat şi în săptămâna de dinaintea US Open, pe care Sorana a petrecut-o la Miami. 

Acolo unde a făcut şi câteva fotografii la piscină, dar şi o şedinţă foto pentru sponsorul ei de echipament. Pozele au făcut, evident, furori, aşa cum speră şi ea să facă pe cimentul albastru de la US Open. Un turneu unde a venit mereu cu vise măreţe, dar unde nu a trecut niciodată de turul al treilea, ceea ce pentru o jucătoare de nivelul ei nu e o performanţă foarte bună. Anul acesta, ea va debuta cu un meci care pe hârtie pare uşor, contra olandezei  Lesley Kerkhove, ocupanta locului 170 în lume. 


    ... Dar şi la o şedinţă  foto pentru  sponsorul ei de  echipament FOTOGRAFII: Instagram
... Dar şi la o şedinţă foto pentru sponsorul ei de echipament FOTOGRAFII: Instagram

Aceasta a ajuns pe tablou după ce a trecut de calificări. Apoi, în turul secund, Sorana ar urma să joace contra învingătoarei meciului dintre campioana de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, a 12-a favorită, şi Lara Arruabarrena, din Spania. 

Tot marţi vor mai juca în primul tur la US Open Ana Bogdan (contra americancei Taylor Townsend, locul 119 WTA) şi Monica Niculescu, împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic. Acestea au aflat aseară, după închiderea ediţiei, de la ce oră urmau să evolueze. Cel mai devreme, acest lucru se poate petrece la ora 18.00, ora României. Meciurile lor vor fi transmise în direct pe Eurosport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net