Sorana Cîrstea se „antrenează” cu ciocolată!

Sorana a participat la o acţiune promoţională a unuia dintre sponsori.jpg

Sorana a participat la o acţiune promoţională a unuia dintre sponsori
Sorana a participat la o acţiune promoţională a unuia dintre sponsori
Citeste tot despre: 

Românca a fost pusă de organizatorii turneului de la Hobart să gătească dulciuri.

Sorana Cîrstea nu şi-a încheiat pregătirile pentru Australian Open, ea afându-se în această săptămână pe tabloul de concurs al turneului de la Hobart, tot la Antipozi.

Cap de serie numărul trei, Sorana e una dintre vedetele competiţiei, atfel că gazdele au profitat de ea şi au chemat-o la o acţiune promoţională a unuia dintre sponsori. Mai exact, alături de belgianca Elise Mertens, Cîrstea a învăţat să facă ciocolată la o făbricuţă din Hobart. Nu e prima dată când Sorana pune pe ea şorţul de gătit, acelaşi lucru întâplându-i-se şi la finalul anului trecut, în Austria, atunci când a pregătit nişte cornuri tradiţionale.

Cîrstea a învăţat să facă ciocolată .jpg

Cîrstea a învăţat să facă ciocolată
Cîrstea a învăţat să facă ciocolată

„Îmi place nespus atmosfera de la Hobart. Mă relaxez aici, e ideal înaintea unui Grand Slam”, le-a declarat românca organizatorilor. În această dimineaţă, Sorana Cîrstea va intra şi pe teren, în primul tur al turneului, contra britanicei Heather Watson. „Simt că sunt în creştere de formă şi sper să arăt aici acest lucru”, a mai declarat compatrioata noastră.

Begu - Niculescu, meci în primul tur

Wimbledon2015 niculescu_si_begu.jpg

Wimbledon2015
Begu și Niculescu au făcut de multe ori pereche
Foto Twitter

Sorana Cîrstea nu e singura româncă înscrisă la turneul de la Hobart. Din păcate, sorţii au stabilit ca alte două românce, Irina Begu şi Monica Niculescu, să se confrunte în meci direct încă din runda inaugurală. Dacă Begu e cap de serie numărul 6, Niculescu a fost nevoită să treacă de calificări pentru a intra pe tabloul principal. La Hobart evoluează şi suprinzătoarea Mihaela Buzărnescu, care e deja în turul doi după o victorie mare cu franţuzoaica Alize Cornet.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1