Sorana Cîrstea a intrat într-o nouă epocă

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea  va juca din acest  an cu alt sponsor  tehnic
Sorana Cîrstea va juca din acest an cu alt sponsor tehnic

Pentru Sorana Cîrstea s-a încheiat o epocă. Românca s-a despărţit de sponsorul tradiţional, dar nu a rămas mult timp fără siglă pe echipament.

Clasată acum pe locul 147 în clasamentul mondial, Sorana Cîrstea a făcut în acest an un salt de aproape 100 de poziţii în ierarhie. Fanii ei au observat, din pozele apărute pe site-urile turneelor la care a participat, că românca nu mai avea nici o siglă pe echipament. Acest lucru se întâmpla deoarece contractul ei cu producătorul de echipament Adidas, cu care avea contract de aproape 10 ani, s-a încheiat la finalul anului trecut.

Acest lucru a fost grăbit şi de ieşirea ei din primele 200 de locuri, dar şi de desfiinţarea echipei Adidas, cea care a reunit de-a lungul timpului numeroase nume mari din rândul jucătoarelor (Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki, Sorana Cîrstea), şi al jucătorilor (Andy Murray, Fernando Verdasco), dar şi al antrenorilor (Darren Cahill, Sven Groenefeld). 

Săptămâna trecută, Sorana Cîrstea a primit o invitaţie pentru a juca în calificările turneului de la Miami, iar prezenţa ei pe teren a adus o surpriză: ea are un nou sponsor de echipament: New Balance. Un nume cu o rezonanţă mai mică, dar bine ancorat în circuitul feminin. Britanica Heather Watson (69 WTA) şi americanca Nicole Gibbs (74 WTA) sunt alte reprezentante ale brandului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net