«Sorana Cîrstea a fost extraordinară»

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea  a încurajat-o pe Bethanie  în primele minute  după accidentareFoto: Guliver/ Getty Images
Sorana Cîrstea a încurajat-o pe Bethanie în primele minute după accidentareFoto: Guliver/ Getty Images

După două zile în care medicii au aşteptat să i se mai dezumfle genunchiul, americanca Bethanie Mattek Sands a aflat diagnosticul teribilei accidentări suferite în timpul meciului cu Sorana Cîrstea, de joi, de la Wimbledon.

Americanca a anunţat în-tr-un mesaj postat pe Facebook că a suferit o ruptură de tendon şi o deplasare a rotulei de la genunchiul drept. În traducere, aceasta înseamnă că ea nu va mai putea juca deloc în acest an, sperând să se refacă pentru sezonul viitor. În perioada imediat următoare ea va trebui să se opereze, dar mai întâi va consulta la New York un specialist.

În acelaşi mesaj, Bethanie a vorbit, cu lacrimi în ochi, şi despre ajutorul pe care i l-a dat Sorana Cîrstea şi despre cât de mult a însemnat pentru ea gestul româncei de a-i fi alături în acele momente groaznice: „Îmi amintesc când a venit Sorana la mine şi a vorbit cu mine, mi-a spus că totul va fi în regulă. Cred că este extraordinar, pentru că suntem toate adversare în circuit şi totuşi multe jucătoare sunt prietenele mele. În acel moment Sorana era acolo în calitate de prietenă a mea. Nu conta că eram în timpul unui meci. Înseamnă mult pentru mine. Este o persoană extraordinară”, a afirmat Mattek Sands, care vineri seara a fost vizitată la spital chiar de jucătoarea noastră.

Joi, în setul decisiv al meciului cu Sorana Cîrstea, din turul secund de la Wimbledon, Bethanie Mattek Sands a suferit o accidentare la genunchi, prăbuşindu-se şi zvârcolindu-se de durere. Românca a sărit peste fileu şi a ajuns lângă sportiva americană, care striga după ajutor. Sorana a spus că ambulanţa a sosit după 10-15 minute, însă organizatorii turneului de la Wimbledon afirmă că primul ajutor s-a acordat în-tr-un minut de la accidentare, jucătoarea fiind ţinută în teren pentru a se linişti şi apoi a fost transportată la spital. Imediat lângă Bethanie Mattek-Sands au sosit soţul acesteia, Justin Sands, şi antrenorul Soranei Cîrstea. De asemenea, sportiva română a ţinut-o de mână pe americancă, încercând să o liniştească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net