Sorana Cârstea și Monica Niculescu au jucat bolnave!

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu nu au putut evolua la nivelul lor la Roland GarrosFotografii: Guliver/ GettyImages
Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu nu au putut evolua la nivelul lor la Roland GarrosFotografii: Guliver/ GettyImages

Eliminarea Soranei Cîrstea şi a Monicăi Niculescu poate a surprins pe multă lume, dar jocul lor mai slab are o explicaţie medicală. În exclusivitate, puteţi afla de ce a suferit fiecare jucătoare.

Sorana Cîrstea, care s-a simţit foarte bine pe parcursul calificărilor, a jucat sub nivelul ei contra Elinei Svitolina, de care a fost învinsă cu 6-1, 6-3. Ea a explicat după meci: “Am avut un virus la stomac. Am stat toată ziua în pat, am vomitat de câteva ori şi atât am avut energie să fac”, ne-a spus ea. Chiar dacă a servit în setul secund pentru a egala de la 1-3, Cîrstea nu a mai izbutit să facă decât 6 puncte în ultimele 4 ghemuri: “Am stat numai în pat, pe apă şi pe pâine. Orice altceva mâncam îmi venea înapoi”, a mai spus ea.

Monica Niculescu a avut o problemă de ordin fizic. Din cauza herniei toracale de care suferă şi care i-a tot pus probleme în ultima perioadă, ea nu a putut face mai multe împotriva franţuzoaicei Pauline Parmentier, de care a fost învinsă cu scorul de 6-2, 7-6. Niculescu a condus cu 2-0 în setul de debut, cedat după ce şi-a pierdut ultimele trei servicii din cauza durerilor declanşate de hernie. Ea a recunoscut că durerile au început la încălzirea de dinaintea meciului: “Am bătut 30 de minute mingea şi am înţepenit. N-am mai putut să mă mişc, n-am mai putut să ridic telefonul ăsta. N-am mai putut să-mi schimb tricoul”, ne-a declarat Monica.Ea a jucat sub influenţa medicamentelor: “Am jucat pe Advil, pe antiinflamatoare, că nu puteam. Îmi era frică la fiecare punct, la fiecare ghem, să nu mă blochez şi să nu pot să mă mai mişc. Sunt foarte fericită că am putut să joc”, a mai spus ea.

Halep a scăpat de «coşmarul» Lucic


    Foto: Guliver/ GettyImages
Foto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea după o victorie cu 7-6, 6-2 în faţa Zarinei Diyas. Următoarea adversară va fi japoneza Naomi Osaka (101 WTA), care a dispus cu 6-3, 6-3, de croata Mirjana Lucic-Baroni, spre bucuria Simonei: „Nu am vrut revanşa cu Lucic. Am stres contra croatei, adevărul ăsta e, dar e bine că s-a schimbat treaba”, a declarat Halep.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net