Sora Serenei Williams a încălcat regulamentul impus la nunta jucătoarei de tenis! Ce a făcut

gettyimages-873847586.jpg

serena williams
Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit
Foto: Getty

Serena Williams (36 de ani) şi Alexis Ohanian (34 de ani) şi-au unit destinele în faţa altarului, joi, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment fastuos, dar extrem de discret. La nunta jucătoarei de tenis au participat numeroase celebrităţi de renume internaţional, dar nimeni nu a avut voie să facă fotografii.

Câştigătoarea celor 39 de titluri Grand-slam a făcut pasul cel mare, având alături familia, prietenii şi cele mai cunoscute vedete din lumea modei şi a muzicii, precum Beyonce, Kim Kardshian sau Eva Longoria.

Mirilor le-a fost organizată o ceremonie cu fast, de peste un milion de dolari, dar în ciuda luxului și a unui meniu select, invitații nu au avut voie să facă poze în interiorul Centrului de Arte Contemporane din New Orleans, unde a avut loc nunta.

lyndrea williams serena williamsZoom
Lyndrea a încălcat interdicția cu privire la fotografiat, impusă de sora sa, Serena
Foto: Instagram

Chiar dacă Serena a fost fermă în această privință, sora ei, Lyndrea, a încălcat această regulă și s-a fotografiat cu directorul executiv al unei companii de entertainment și a publicat imaginea pe contul său de Instagram, după cum relatează Daily Mail.

loading...
Loading...