Simona poate lua un «bonus» de 1.000.000 $

Ultima actualizare:

    Simona se pregătește intens pentru Cincinnati și US OpenFoto: Guliver/Gettyimages
Simona se pregătește intens pentru Cincinnati și US OpenFoto: Guliver/Gettyimages

După frumoasa victorie de la Montreal, Simona Halep are o pauză de aproape două săptămâni până la turneul de la Cincinnati (13-21 august), ultima sa verificare înainte de marele test al toamnei, US Open (29 august – 11 septembrie).

Faţă de restul competiţiilor, această serie de turnee de pe târâm american se bucură de o miză specială. Astfel, se face un clasament separat care contează pentru US Open Series, iar primele trei clasate pot câştiga bani suplimentari în funcţie de performanţa realizată la ultimul Mare Şlem al anului de la New York. După un grafic bine stabilit, premiul cel mai mare e de un milion de dolari şi se acordă cu o singură condiţie: să fii pe primul loc în US Open Series şi să câştigi US Open. Evident, aceşti bani vin în completarea sumelor care intră în conturile tenismenelor la fiecare concurs în parte. Simona Halep ştie foarte bine care sunt beneficiile unui parcurs excelent în această perioadă a anului. Anul trecut, constănţeanca a fost pe locul trei în US Open Series (cu finalele jucate la Toronto şi Cincinnati) şi a ajuns până în semifinale la US Open. Ca urmare, Halep a primit un bonus consistent, de 62.500 de dolari. 

E în faţa lui Konta în US Open Series


    Foto: AP
Foto: AP

În 2016, din US Open Series s-au scurs două turnee (Stanford şi Montreal) şi urmează alte două (Cincinnati şi New Haven). Cu victoria din Canada, Simona Halep s-a instalat deja în fruntea ierarhiei, cu 100 de puncte. Românca e urmată de britanica Johanna Konta (câştigătoare la Stanford), cu 90 de puncte şi de americanca Madison Keys, care a strâns 70 de puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net