Simona, învață de la Kerber!

17-ap_851607305664.jpg

Angelique Kerber a produs surpriza ieri la Melbourne. Ea cucerit titlul, după ce a învins-o pe Serena Williams
Citeste tot despre: 

Angelique Kerber, locul 7 WTA înaintea turneului de Mare Șlem de la Australian Open, a detonat bomba ieri la Melbourne. A cucerit titlul suprem, după o finală de foc împotriva liderului Serena Williams.

Două ore și zece minute i-au trebuit lui Angelique Kerber, 28 de ani, să o învingă pe Serena Williams. 6-4, 3-6, 6-4 a fost scorul care i-a asigurat primul trofeu din carieră la un Mare Șlem.

Pe lângă cecul de 3,1 milioane de dolari, Kerber primește și 2000 de puncte WTA, suficiente cât să o ducă pe locul 2 și să o depășească pe Simona Halep, care cade pe poziția a treia, după mai bine de cinci luni petrecute în “coasta” liderului mondial, Serena Williams. “Toată lumea se aşteaptă ca eu să câştig fiecare meci în parte, în fiecare zi. Oricât de mult mi-ar plăcea să fiu un robot, nu sunt”, a spus americanca, la finalul meciului pierdut cu Kerber.

“Când am jucat în primul tur și am salvat o minge de meci, mă gândeam că sunt deja în avion spre Germania. În această zi mi s-a îndeplinit visul. Am muncit toată viața pentru asta. Sunt campioană de Grand Slam și asta sună nebunește”, a mărturisit, emoționată, Kerber.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1