Simona Halep, zgomotul și US Open

halep-usopen-2019-gettyimages-1169813037.jpg

Simona a fost relaxată la conferința de presă de dinainte de US Open 2019
Simona a fost relaxată la conferința de presă de dinainte de US Open 2019
Foto: Guliver / GettyImages
Citeste tot despre: 

Campioană la Wimbledon, Simona Halep a mărturisit că încearcă să se adapteze la forfota care domină baza de la Flushing Meadow

În 2018, după ce a fost eliminată în primul tur de Kaia Kanepi, cu un sec 6-2, 6-4, Simona Halep s-a plâns că a fost deranjată de zgomot. Ea va o va întâlni mâine seară pe Nicole Gibbs (SUA, locul 135 WTA).
Cap de serie numărul 4, românca este creditată de casele de pariuri cu șansa a doua la câștigarea turneului american,  după Serena Williams. Și cum are de apărat doar 10 puncte, Simona abordează întrecerea de la Flushing Meadow fără stresul de altădată, propunându-și să se adapteze mai bine și la atmosfera de acolo pe care a catalogat-o drept ”gălăgioasă și cu mulți oameni”. Afirmația lui Halep nu e surprinzătoare, US Open fiind cunoscut drept unul dintre turneele cele mai zgomotoase din circuit. Pe de o parte, sunt spectatorii care se fâțâie de colo-colo chiar și în timpul punctelor sau foșnesc pungile cu floricele sau mâncare... Pe de altă parte, pe deasupra bazei trec avioanele care decolează de pe aeroportul La Guardia. Anul trecut, după ce Simona s-a plâns de zgomot la finalul meciului cu Kanepi, Maria Șarapova a replicat: ”Nu poți să fii campioană la New York dacă te sperie zgomotul! E ceva ma mult zgomot aici față de alte turnee, însă asta face parte din US Open”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1