Simona Halep a vorbit despre operaţia de micşorare a sânilor: "Mi-a fost frică"

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Getty
Simona HalepFoto: Getty

Simona Halep a luat, în 2009, o decizie dificilă pentru a îşi continua cariera în tenis: să îşi micşoreze sânii. Dacă până acum, sportiva a refuzat să discute despre acest subiect, considerându-l o problemă personală, Simona a acceptat să povestească totul în documentarul TVR, "Fenomenul Halep", difuzat sâmbătă.

Întrebată cum a ajuns să se opereze pentru a-şi micşora sânii, Simona a dezvăluit că totul a pornit de la durerile de spate care nu îi dădeau pace, iar după ce a câştigat finala de juniori de la Roland Garros din acel an, nu s-a mai putut mişca. S-a dus la un medic român stabilit în Germania, la care apelează mereu, iar acesta i-a spus din prima că nu coloana este problema, ci dimensiunea bustului. 


    Înainte de operație
Înainte de operație

"Eu am avut probleme mari la coloană, după Roland Garros am rămas înţepenită, nu mă puteam mişca, am fost în Germania, la un doctor român. Mi-a spus că trebuie să lucrez la altceva, nu la spate. Când am auzit, am vrut să fac operaţia pe loc. Mi-a fost însă frică, am amânat-o cu şase-şapte luni. Am avut un pic de emoţii, poate din cauza anesteziei totale. Plus că nu făcusem nicio operaţie şi nu ştiam cum va reacţiona organismul", a spus Simona.

Totuşi, pe atunci tenismena nu avea încă 18 ani, iar părinţii au trebuit să îşi dea acordul. "Nu ştiu cât de uşor au semnat, însă eu mi-am dorit atât de mult acest lucru, încât au acceptat. Mi s-a schimbat viaţa de atunci. Nu regret nicio secundă că am luat decizia pentru tenis", a mai povestit Simona. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net