Simona Halep, victorie fără emoții la Moscova

Ultima actualizare:

    Simona Halep a jucat primul meci în sală din 2021FOTO: EPA
Simona Halep a jucat primul meci în sală din 2021FOTO: EPA

Simona Halep s-a calificat fără emoții în turul secund al turneului de la Moscova. Ea a învins-o pe una dintre reprezentantele gazdelor, Anastasia Potapova.

În primul tur al turneului WTA 500 de la Moscova, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, ocupanta locului 68 WTA. Desemnată a opta favorită, românca s-a impus după o oră și jumătate de joc. Fostul lider mondial a dominat meciul de la un capăt la celălalt și a trecut cu bine de primul ei meci disputat în sală. Chiar dacă a fost doar o partidă din turul întâi, Simona mai are un motiv de bucurie: cu cele 55 de puncte asigurate a urcat o poziție în clasamentul live, unde ocupă acum locul 18. Dacă va cuceri titlul, ea ar putea chiar să se apropie vertiginos de Top 10 mondial, căci va ajunge pe poziția a 13-a în lume.

Următoarea adversară a Simonei va fi tot o rusoaică: învingătoarea partidei dintre Veronika Kudermetova, locul 32 WTA, și Oksana Selehmeteva, locul 238 WTA, venită din calificări.

Tot ieri, Irina Bara, intrată pe tabloul principal din postura de lucky loser, a fost învinsă în primul tur, cu scorul de 6-0, 7-5 de cehoaica Tereza Martincova, ocupanta locul 51 mondial.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net