Simona Halep va fi antrenată de un belgian: Thierry van Cleemput

Ultima actualizare:

    Simona Halep si bucuria victorieiFoto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep si bucuria victorieiFoto: Guliver/ GettyImages

Luni a fost o zi mare pentru Simona. Nu doar pentru că a jucat contra Serenei Williams, dar și pentru că, se pare, l-a cunoscut pe viitorul antrenor.

Luni a fost o zi mare pentru Simona. Nu doar pentru că a jucat contra Serenei Williams, dar și pentru că, se pare, l-a cunoscut pe viitorul antrenor. Acesta e un belgian de 50 de ani, Thierry van Cleemput, și a fost văzut la antrenamentul româncei dinaintea meciului cu Serena. Apoi i-a oferit ultimele indicaţii la vestiare. În timpul meciului, el a stat aproape de loja staff-ului Simonei. Potrivit fostului tenismen Filip Dewulf, Van Cleemput va colabora cu Halep de probă, la turneele de la Doha şi Dubai, din luna februarie. Van Cleemput a lucat până duminică, timp de patru ani, cu David Goffin. ”Cu grupul Simonei Halep mă înţeleg bine de mult timp. Am fost mereu în termeni buni şi când au aflat că am încheiat colaborarea cu David, m-au întrebat dacă pot rămâne să văd meciul şi să-mi dau sfatul. De aici urmează un test, o colaborare, nimic nu e decis. Trebuie să o antrenez, să o însoţesc la turnee pentru a vedea dacă asta poate funcţiona”, a declarat tehnicianul.

În ceea ce o privește, Simona Halep a declarat: ”Nu am decis nimic încă. Trebuie să ne cunoaştem un pic mai bine. Vorbim doar", a declarat Halep, la conferinţa de presă după meciul cu Serena Williams, potrivit WTA.

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost până, de curând, antrenorul lui David Goffin. El l-a pregătit pe numărul 1 belgian din aprilie 2014, jucătorul reuşind să ajungă în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus, iar între 2002 şi 2005 a fost căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net