Simona Halep va avea un echipament inedit la Roland Garros 2019

halep_simona_roland_garros_2019_echipament.jpg

În acest echipament va juca Simona Halep la Roland Garros 2019
În acest echipament va juca Simona Halep la Roland Garros 2019
FOTO: Twitter

Simona Halep a plecat ieri spre Paris, acolo unde de duminică va încerca să-și apere titlul cucerit anul trecut la Roland Garros. La turneul parizian ea va purta un echipament inedit.

De culoare neagră și imprimat cu albinuțe, echipamentul prezentat de Simona Halep pe net pentru Roland Garros 2019 o inspiră pe jucătoarea noastră: ”Sper să fiu o albinuţă care aleargă bine şi care și joacă bine”, a spus Halep la plecarea spre Paris, marți dimineață.

Românca va fi desemnată cap de serie numărul 3 la turneul parizian, dar nu este deranjată de acest aspect: ”Mă simt bine, sunt sănătoasă, am avut câteva zile de odihnă şi sunt gata de luptă. Plec foarte bucuroasă că a mai trecut un an şi eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă să merg acolo, Paris este oraşul meu preferat şi abia aştept să ajung. Momentele de anul trecut le am mereu în minte şi mă ajută. Sunt cele mai speciale şi cu siguranţă vor rămâne aşa, pentru că a fost prima dată când am câştigat un Grand Slam şi a fost şi turneul meu preferat. Abia aştept să ajung acolo şi iau fiecare meci în parte. Pentru mine, cel mai important lucru e că sunt aptă şi că mă duc acolo”, a declarat Simona Halep la aeroport.

simona_halep_echipament_roland_garros_2019_3.jpg

Echipamentul Simonei Halep de la Roland Garros 2019 e imprimat cu albinuțe
Echipamentul Simonei Halep de la Roland Garros 2019 e imprimat cu albinuțe
FOTO: Twitter
Loading...