Simona Halep, urmărită de ploaie şi la Cincinnati. Iar va juca două meciuri într-o zi

01-halep-gettyimages-1014740524.jpg

Simona Halep a atins punctajul ce-i asigură prezența la Turneul Campioanelor
Foto: Guliver / GettyImages

Simona Halep pare a fi urmărită de blestemul ploii şi la Cincinnati. După ce la Montreal a jucat câte două meciuri pe zi, şi în oraşul american lucrurile par să stea la fel.

Meciul Simonei Halep cu australianca Ajla Tomljanovic, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati 2018, a fost oprit, joi dimineaţă, conform orei României, la scorul de 4-6, 6-3, 4-3, din cauza ploii, după două ore şi cinci minute de la start. Jucătoarele au mers la vestiare în momentul în care servea australianca şi scorul în ghemul al optulea era 15-30. Halep revenise în decisiv de la 0-3.

Astfel, Simona va reveni pe teren joi seara, la ora 20.00, ora României, pentru a termina această partidă. Cu o victorie, ea îşi va asigura şi un al doile meci, după doar câteva ore. Căci joi seara, conform orei americane, adică vineri dimineaţă la Bucureşti, ea ar urma să o întâlnească în optimi pe australianca Ashleigh Barty.

În concursul masculin, Marius Copil a fost eliminat în turul secund de Marin Cilic, care s-a impus cu scorul de 6-7, 6-4, 6-4.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1