Simona Halep, ultimul antrenament înaintea finalei de la Australian Open. Iată cum era glezna

antrenament_simona_halep_australian_open.jpg

simona halep australian open
Antrenorii nu au voie să comunice cu jucătorii în timpul meciurilor de la turneele de mare şlem, iar ai noştri au încălcat regulamentul în semifinala cu Kerber
FOTO: Guliver/ GettyImage

Simona Halep a efectuat azi ultimul antrenament dinaintea finalei Australian Open, care va avea loc sâmbătă, la ora 20.30, contra danezei Caroline Wozniacki.

Cu glezna stângă bandajată, Simona Halep a schimbat mingi cu Andrei Pavel, sub supravegherea lui Darren Cahill, antrenorul principal. Totul a mers conform planului, acum urmează pregătirea tactică a partidei, căci cu siguranţă românca va intra pe teren cu un plan bine conturat, mai ales că ştie cum joacă daneza.

antrenament_simona_halep_australian_open_3.jpg

antrenament simona halep australian open
Simona Halep, la antrenament
FOTO: Guliver/ GettyImage
Loading...

Citește și

  • simona halep accidentare australian open

    Ziariştii de pe tot globul sunt disperaţi după meciurile epice, iar Simona Halep le oferă destul de des astfel de momente. După drama cu Laura Davis, din optimi, românca a repetat drama şi în semifinala cu Angelique Kerber, încheiată din nou fericit, iar cele mai tari voci din tenis nu se mai opresc din laude.

  • Simona Halep pare eroină de filme, nu om. Ceea ce a demonstrat la această ediţie a Australian Open va rămâne cu siguranţă în analele turneelor de Grand Slam. Pur şi simplu este de neînvins, indiferent cât de aproape de victorie sunt adversarele sale. Ea s-a calificat în finala competiţiei după ce a salvat două mingi de meci şi sâmbătă, 27 ianuarie, va avea din nou şansa de a lupta pentru împlinirea visului: cucerirea unui titlu de Grand Slam.