Simona Halep: ”Sunt o fire sensibilă”

Ultima actualizare:

    Simona Halep, alaturi de realizatorul emisiunii Garantat 100%FOTO: Instagram
Simona Halep, alaturi de realizatorul emisiunii Garantat 100%FOTO: Instagram

Simona Halep a acordat un interviu în cadrul emisiunii ”Garantat 100%” de la TVR 1. Ea a vorbit despre o mulțime de aspecte invizibile ale vieții de tenismen, despre cât de greu e să lupți de unul singur în acest sport, sau despre ce efect are asupra ei colaborarea cu antrenorul Darren Cahill.

Cel mai interesant a fost Simonei Halep legat de colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. Ea a spus că aceasta nu are un termen limită: ”am stabilit să continuăm atâta timp cât ne simțim bine împreună. Așa că putem colabora pe termen nelimitat”.

Ea a dezvăluit și despre cum o ajută colaborarea cu australianul, care are o tabletă magică: ”E foarte complex cum mă ajută. Tehnic mă învață mult, tactic enorm, partea tactică fiind acum lucrul cel mai important. El trebuie să analizeze adversarele. Darren are o tabletă prin care studiază tot, și în ce mă privește pe mine și pe adversara mea. E foarte deschis și cu mine și cu echipa mea”, a spus Simona.

Ea explicat și despre ieșirile pe care le-a avut la adresa antrenorului Victor Ioniță, în unele meciuri de anul trecut, când îi reproșa că nu o aplaudă. ”Mi-am cerut scuze întotdeauna după meci. Sunt momente în care te crezi singur şi ceri ajutor de pe margine. Am nevoie de oameni. Am nevoie să simt că şi ei resimt presiunea, dar de fapt, eşti singur. Am reacţionat urât şi am greşit de multe ori. Dar cei din echipa mea, mă înţeleg”, a explicat ea.

Simona Halep la Garantat 100%: Vrea să devină psiholog

Simona a recunoscut că o deranjează criticile: ”Sunt un om, sunt o fire sensibilă, cedez destul de repede la critici, dar sunt şi puternică, atunci când îmi doresc cu adevărat ceva. Ca sportiv de performanţă, sunt multe momente în care te simţi singur. Mai ales când pierzi. Te simţi neputicions, gol pe interior, pentru că simţi poate că ai fi putut câştiga acel meci. Atunci când eşti departe de casă, te simţi singur. Mi s-a reproşat că îmi iau prea mult familia la meciuri, simt nevoia. Am nevoie de oameni. Dar, părinţii au şi ei viaţa lor şi trebuie să stea şi în România. Sunt multe jucătoare care îşi iau familia, dar nu se ştie”, a mai explicat Simona.

În cadrul aceleiași emisiuni, ea a recunoscut că ar vrea ca la terminarea carierei să se rupă de sport. Evident, și să își întemeieze o familie. ”După tenis vreau să mă dezvolt şi în alt domeniu. Vreau să fac o facultate şi e posibil să merg spre psihologie. Vreau și să-mi întemeiez o familie. Când faci performanţă e foarte greu să mai faci şi altceva”, a spus ea.

AICI puteți vedea înregistrarea integrală a emisiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net