Simona Halep: «Sunt aproape de locul 1»

16-sport-halep-gettyimages-660270832-155155.jpg

Simona Halep, turneu, calificare, clasament WTA, locul 1
Simona Halep
Foto: Guliver/ Getty Images

Simona Halep a debutat cu victorie la Washington, 7-6, 6-0 cu Sloane Stephens, iar la final a acordat un interviu celor de la Tennis Channel în care a vorbit despre relaţia cu antrenorul Darren Cahill sau despre ce speră de la actualul sezon.

„Sunt fericită că am putut câştiga azi, nu a fost un meci uşor. Sunt fericită să fiu în Washington pentru prima dată şi să mă bucur de căldură. Am mers cu maşina la Casa Albă. Este impresionant. Îmi place, este uriaşă. Am văzut de asemenea şi Pentagonul, e chiar şi mai mare”, a declarat Simona la Tennis Channel.

Halep a vorbit şi despre aşteptările pe care le are în finalul acestui sezon: „În opinia mea, sunt aproape de numărul 1 mondial, dar departe chiar şi aşa pentru că pierd şi câştig puncte, dar este unul dintre obiectivele mele, însă nu mă mai gândesc la asta pentru că am făcut asta la Roland Garros, iar mai apoi la Wimbledon. Am fost atât de aproape. Am spus că mă opresc din a mă gândi la asta şi dacă se va întâmpla, se va întâmpla. Iau meci cu meci şi nu mă gândesc la rezultat”, a explicat ea. Întrebată de relaţia cu Darren Cahill, Simona a spus că aceasta e perfectă: ,,Cred că Darren are încredere în mine. Îmi dă putere să mă întorc pe teren şi să lupt. Îmi oferă sfaturi despre cum trebuie să joc, azi l-am întrebat cum ar trebui să returnez pentru că nu ştiam cum să trimit mingea înapoi. Am avut atât de multe mingi de break. «Doar stai acolo şi foloseşte-ţi picioarele» şi a fost bine. Am făcut asta şi am făcut câteva break-uri. Îmi place mentalitatea lui fiincă este diferit. Este foarte pozitiv şi eu încerc să fiu ca el”.

Loading...