Simona Halep știe când se va retrage. Câți ani vrea să mai joace

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost pentru prima dată în studioul emisiunii Așii TenisuluiFOTO: Digi Sport
Simona Halep a fost pentru prima dată în studioul emisiunii Așii TenisuluiFOTO: Digi Sport

Simona Halep a participat pentru prima dată ca invitată în studiou la emisiunea Așii Tenisului, de la Digi Sport, prilej cu care a făcut o mărturisire care va merge la inimă fanilor ei. A dezvăluit cât ar mai vrea să joace.

Conform declarațiilor sale, Simona Halep spune că are de gând să mai joace cel puțin până la finalul anului 2024, adică până la vârsta de 33 de ani. Iar acea țintă a fost aleasă pentru că vrea să mai participe și la Jocurile Olimpice de la Paris, din acel an. „Planul meu e să joc la Olimpiada din 2024. Eu sper să fiu fizic foarte bine și să am o șansă în plus să câștig pentru țară ceva”, a declarat Simona Halep în interviul acordat lui Gabriel Morariu la ”Așii Tenisului”, care va fi difuzat miercuri, 17 martie, de la ora 20.30, la Digi Sport 1. Inițial, ea spunea fără să dea o limită de timp, că va dori să se retragă în special pentru a avea copii, iar toată lumea s-a temut, în momentul în care Toni Iuruc a apărut în viața ei, ca acest moment să nu fie mai rapid decât și-ar dori iubitorii tenisului.

De asemenea, Simona a mărturisit și de ce a ales să participe la Miami, turneu care va începe la 23 martie și care va fi televizat, de asemenea, de Digi Sport. „Mă duc la Miami. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum, din nou, o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren. Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun”, a spus Simona Halep.

Ocupanta locului 3 în lume a explicat și de ce a ales acum să evolueze în Statele Unite, în condițiile în care în vara trecută a refuzat să meargă la turneul de Grand Slam de la New York: „La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și luat virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august, când s-a jucat US Open”, a mai declarat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net