Simona Halep și-a revenit după accidentarea la picior

simona-halep-australian-open-2019m.jpg

Simona Halep s-a recuperat după accidentarea la piciorul stâng
Simona Halep s-a recuperat după accidentarea la piciorul stâng

Pauza forțată pe care a luat-o Simona Halep, ca de altfel și mulți alți sportivi profesioniști din lumea întreagă, din cauza pandemiei de Covid-19, are și efecte pozitive. Mai exact, constănțeanca a anunțat că și-a revenit complet după accidentarea la picior care a forțat-o să se retragă de la Indian Wells, luna trecută.

Într-o postare pe Twitter, fostul număr 1 mondial și-a asigurat fanii că se simte foarte bine: ”Am început să alerg. Piciorul nu mă mai doare. Nu joc încă tenis, dar faptul că mă pot antrena e important. Îmi lipseşte echipa mea, jucătoarele. Îmi lipsesc turneele, îmi e dor de toată lumea din circuit. Ştiu că e greu pentru toată lumea în această perioadă, dar dacă vom sta acasă, dacă vom fi puternici şi optimişti, totul va fi bine. Abia aştept să pot călători din nou, să joc tenis din nou, să vă văd. Toate cele bune. Să staţi în siguranţă şi bucuraţi-vă de timpul petrecut acasă”.

În ultimii ani, Simona Halep s-a confruntat deseori cu probleme de sănătate. Iar dacă în februarie a acuzat dureri la piciorul stâng, toamna trecută ea s-a plâns că o supără spatele.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1