Simona Halep și Irina Begu, situație tensionată în timpul meciului

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost nemulțumită de comportamentul Irinei Begu
Simona Halep a fost nemulțumită de comportamentul Irinei Begu

În timpul meciului direct de joi (5 mai), între Simona Halep și Irina Begu au existat tensiuni. Halep s-a plâns că antrenorii adversarei sale au încălcat regulamentul, oferindu-i Irinei indicații în timpul partidei de tenis.

În timpul turneului Premier Mandatory de la Madrid, mai exact în cadrul meciului dintre Irina Begu și Simona Halep, cea din urmă, care de altfel s-a calificat în semifinalele competiției, s-a plâns de comportamentul adversarei și al antrenorilor ei, relatează HotNews.ro. Regulamentul WTA interzice antrenorilor să le ofere jucătorilor indicații în timpul meciului.

Tensiunile dintre cele două sportive au devenit evidente imediat după declarațiile Irinei Begu, care nu a ezitat să o „atace” pe Simona: "Eu nu fac ceva în plus dacă joc cu o româncă, dar nu vreau să discut sau să intru într-un scandal, nu e ok pentru noi sau pentru România. Nu vreau să spun mai multe, nu vreau să iasă scandal sau să iasă așa ceva. E ușor la nervi să spui ceva, probabil a fost tensionată și de aceea. Să fie un cadou primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi... dacă vrei un set, trebuie să muncești, nu aveam cum să îl câștig dacă nu munceam. Am intrat mai agresivă în teren în setul doi, am luat mingea mai repede și până la 3-0 s-a jucat, apoi mi-a dat câteva puncte. Dar de la a da un set și până la a câștiga un set e cale lungă", a declarat Irina Begu pentru DigiSport.

Simona Halep a urcat pe locul șapte în clasamentul WTA după ce a învins-o pe Irina cu 6-3, 0-6, 6-1, calificându-se în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid (Spania). Ea însă nu și-a ascuns nemulțumirea:

"Au fost două seturi și un game în setul doi. Așa am simțit eu și așa conștientizez eu ceea ce s-a întamplat. După primul game din setul doi m-am enervat și nu am putut să îmi mai controlez starea. M-am resetat înainte de setul 3 și am zis că trebuie să reîncep să joc tenis. M-am descărcat când am vorbit cu Darren și a fost un moment bun, chiar dacă setul acela s-a terminat foarte repede. Îi mulțumesc că a fost înțelegător", a comentat Halep, pentru Digi Sport și citat de Hotnews.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net