Simona Halep și-a aflat adversarele la Adelaide

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Încep emoțiile pentru Simona Halep la turneul WTA Adelaide 2020. Desemnată cap de serie numărul 2, românca și-a aflat posibilele adversare până în finală.

Calificată direct în turul secund la ediția inaugurală a turneului de la Adelaide, Simona Halep va juca în turul secund contra învingătoarei partidei dintre australianca Ajla Tomljanovic, care este beneficiara unui wild card, și o jucătoare venită din calificări. Sigur nu va fi nici o româncă, pentru că nu s-a înscris niciuna. Dacă se va respecta calculul hârtiei, Simona Halep ar urma să o întâlnească în sferturile de finală ale turneului de la Adelaide pe favorita 6, belarusa Aryna Sabalenka, în semifinale pe învingătoarea meciului dintre Petra Kvitova, cap de serie numărul 3, și Kiki Bertens, favorită 5, iar în finală pe liderul mondial, Ashleigh Barty.

Turneul WTA de la Adelaide este la prima sa ediție și este ultima repetiție înaintea startului primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Competiția înlocuiește turneul de la Sydney și a strâns laolaltă nume importante ale tenisului mondial. În afară de liderul WTA, australianca Ashleigh Barty, și de Simona Halep, le mai avem, printre altele, pe cehoaica Petra Kvitova, elvețianca Belinda Bencic, olandeza Kiki Bertens sau belarusa Aryna Sabalenka, toate pretendente la titlu. Turneul este dotat cu premii în valoare de 848.000 de dolari și va fi transmis în România de Digi Sport.

Pentru Simona Halep prezența la WTA Adelaide 2020 a venit ca ceva firesc, pentru că acesta este orașul natal al antrenorului său, Darren Cahill. În plus, ea și cunoștea baza, pentru că s-a antrenat acolo acum câțiva ani, în perioada de pre-sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net