Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele din turul secund al Indian Wells, acolo unde s-a calificat și Irina Begu. Toate trei vor juca în cursul acestei seri.

Calificată direct în turul secund al turneului american, Simona Halep va juca în primul său meci de la Indian Wells contra ucrainencei Marta Kostiuk, ocupanta locului 58 WTA. În vârstă de 19 ani, aceasta a învins-o cu scorul de 6-3, 1-6, 6-2 pe chinezoaica Shuai Zhang. Va fi primul meci dintre cele două jucătoare, însă unul dificil pentru Simona, care în ultima perioadă a avut probleme cu jucătoarele tinere.

Tot diseară va juca în turul al doilea și Sorana Cîrstea. Aceasta o va avea ca advesară pe japoneza Misaki Doi, învingătoare cu 6-2, 5-7, 7-5 în fața americancei Ann Li. Irina Begu este a treia româncă trecută de primul tur, dar singura care a făcut-o după disputarea unui meci. Aseară, ea a învins-o cu scorul de 6-2, 7-6 pe franțuzoaica Fiona Ferro, locul 83 WTA. Următoarea ei adversară va fi elvețianca Jil Teichmann, numărul 39 mondial.

Pentru a se acomoda cu terenurile și atmosfera de concurs de la Indian Wells, Simona Halep s-a înscris și la dublu, alături de Gabriela Ruse. Ele au avut ghinion, căci în primul tur joacă împotriva favoritelor 7 Darija Jurak/ Andreja Klepac. Va fi primul meci de dublu pentru Halep din martie, de la Miami, unde a făcut pereche cu nemțoaica Angelique Kerber.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net