Simona Halep - Serena Williams, finala de vis de la Roland Garros pentru Mats Wilander

Ultima actualizare:

    Serena Williams și Simona Halep s-au întâlnit de multe ori în ultimii aniFOTO: EPA
Serena Williams și Simona Halep s-au întâlnit de multe ori în ultimii aniFOTO: EPA

Bucureștiul a avut ieri după-amiază un invitat de onoare: multiplul campion de Grand Slam Mats Wilander. Prezent în capitală la invitația Eurosport, acesta a vorbit despre șansele Simonei Halep la apărarea titlului, dar și despre cum vede el o finală de vis în acest an.

”Simona e favorita turneului de la Roland Garros, în opinia mea. E diferită de celelalte jucătoare. Poate doar Naomi Osaka să îi amenințe supremația, dar depinde mult de ea. Simona este o foarte bună atletă și o mare luptătoare și o văd câștigătoare și a altor turnee de Grand Slam, poate chiar pe iarbă, la Wimbledon”, a declarat septuplul campion de Mare Șlem. El a mărturisit că este un admirator al româncei care, ”dacă își va lăsa evoluția să continue, va avea încă 3-4 ani în vârful tenisului”. Revenind la actuala ediție a turneului parizian, care va fi transmis în direct de Eurosport 26 mai – 9 iunie, Wilander a spus că ”ar fi frumos să o vedem în finală pe Simona Halep, pentru că e cel mai interesant caracter din WTA. Și aș vrea să o văd în ultimul cu Serena Williams, pentru că ar fi frumos ca oamenii să vadă revenirea ei și să nu rămână cu amintirea ultimei finale. Halep – Williams ar fi finala mea de vis”, a concluzionat suedezul.

Evident, el a vorbit și despre circuitul masculin și a recunoscut că, în opinia lui, Novak Djokovic are toate șansele să fie recunoscut drept cel mai mare jucător de tenis din istorie. ”Dacă va câștiga la Roland Garros, va face pentru a doua oară Marele Șlem, câștigând toate cele patru turnee majore la rând. Atunci, ar demonstra că este cel mai mare jucător din istorie, chiar dacă nu este și liderul titlurilor de Grand Slam câștigate în carieră. Dar cred că el va mai putea juca încă mulți ani, și atunci va mai cuceri titluri”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net