Simona Halep se teme de viitoarea adversară: ”Lovește foarte, foarte puternic”

simona_halep_melbourne_australian_open_6.jpg

simona halep australian open
Simona Halep
Foto: GettyImages

Simona Halep și-a aflat și viitoarea adversară din optimile de finală de la Australian Open. Aceasta este japoneza Naomi Osaka.

În turul al treilea, Naomi Osaka a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe favorita gazdelor, Ashleigh Barty și s-a calificat pentru prima dată în cariera ei în optimile de finală ale unui Grand Slam.

Japoneza cu sânge haitian în vene, tatăl lui fiind din acea țară, va evolua pentru a treia oară cu Simona Halep. Românca a câştigat ambele întâlniri anterioare, de fiecare dată în trei seturi, de aceea știe că o va aștepta un meci foarte greu: ”Osaka lovește foarte tare, foarte puternic. Va trebui să fiu puternică pe picioare, dacă voi putea, și să stau acolo, să joc rapid, să deschid terenul, așa cum o fac de fiecare dată. Cu siguranță va fi un meci tare. Nu mă voi gândi la rezultat. Vreau doar să fiu gata să joc cu picioarele mele”, a declarat Simona Halep despre viitoarea ei adversară.

Pentru Simona Halep meciul va fidificil deoarece are probleme și cu glezna. De altfel, ea se aștepta ca duminică, în ziua liberă, să aibă probleme cu această accidentare, după cum puteți citi AICI.

Loading...

Citește și