Simona Halep se operează! Cât timp va lipsi din competițiile WTA

Ultima actualizare:

    Românca poate cădea mult în clasamentul WTA dacă nu va juca în următoarea lunăFoto Click!
Românca poate cădea mult în clasamentul WTA dacă nu va juca în următoarea lunăFoto Click!

După ce s-a plâns în repetate rânduri de dureri și probleme de sănătate, Simona Halep a decis, în cele din urmă, să caute ajutor specializat. Tatăl tenismenei este cel care anunțat că aceasta va lipsi o perioadă din competițiile WTA.

Stere Halep a anunțat la un post de televiziune că Simona va ajunge pe masa de operație pentru a scăpa de deviația de sept. „A avut probleme și la stomac și acum și cu urechea... Are o deviație de sept și trebuie să se opereze cât de curând. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză lungă, că nu se poate așa!”, a declarat bărbatul, citat de gsp.ro.

Mai mult, Stere Halep a dezvăluit că Simona nu va putea juca tenis timp de cel puțin o lună și jumătate, pentru a se recupera după operație. „Cam o lună, o lună și jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-și reveni complet”, a explicat tatăl tenismenei.

În perioada 15 – 27 februarie, Simona avea programate două turnee: primul la Dubai între 15 și 20 februarie, iar cel de-al doilea la Qatar, între 21 și 27 februarie. Nu se știe dacă tenismena va rata și meciul din „sferturile” Fed Cap, împotriva Cehiei, care urmează să se desfășoare pe 6 și 7 februarie, acest lucru depinzând de data la care Simona și-a programat operația.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net