Simona Halep se apără în faţa premierului Mihai Tudose: "Îi spun să stea liniştit"

23847210_1628700580523864_8058396749513421862_o.jpg

Simona Halep, Mihai Tudose, Simona Halep copii
Simona Halep se apără în faţa premierului Mihai Tudose
Foto Facebook

Simona Halep a fost dată ca exemplu de premierul Mihai Tudose în privinţa plafonării indemnizaţiillor pentru creşterea copiilor. Statul ar fi fost nevoit să-i plătească Simonei Halep 85% din milioanele de euro pe care aceasta le-a obţinut din tenis, lucru care nu i se părea normal priemierului Mihai Tudose.

Deşi au trecut câteva luni de când premierul a dat-o ca exemplu, Simona Halep a reacţionat spunând că s-a simţit deranjată că a fost inclusă în acea discuţie şi că nu i se pare normal să existe discriminare. Aceasta a declarat că nu-şi doreşte bani de la stat pentru a-şi creşte copiii, însă ar fi fost corect ca fiecare femeie să primească banii cuveniţi. 

"Pe moment nu mi-a plăcut că am fost inclusă în acel discurs. Nu cred că aş avea nevoie de banii de la stat să-mi cresc copilul. Dar nici până acum nu am primit nimc, strict pentru sport, ca să ajung unde am ajuns. Şi am avut multe greutăţi. Îi spun să stea liniştit că este ok, nu o să iau aceşti bani de la stat. Însă cred că deja s-a schimbat legea, nu? Cred că toată lumea trebuie tratată la fel, indiferent de situaţia pe care o ai. O femeie primeşte acel procentaj de la stat pentru că a născut, aşa că şi eu sau alte femei cu o situaţie foarte bună trebuie să primească la fel.

Statul român nu era obligat să mă ajute pe mine să ajung să fac tenis de mare performanţă, însă federaţia română de tenis ar fi putut să facă un sistem prin care să ajute tinerii sportivi. Însă nu s-a putut, nu ştiu de ce, nu a fost acel sistem pus la punct atunci când eu am avut nevoie. Însă oamenii care mă critică sau cer ceva de la mine, eu îi înţeleg pentru că ei, probabil, emoţional au investit în meciurile mele, ei s-au trezit noaptea ca să se uite la meciurile mele, au depus un efort emoţional, sufletesc. Poate şi fizic, dacă s-au deplasat să-mi vadă meciurile", a declarat Simona Halep pentru DigiSport.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1