Simona Halep ”se amendează” în scop caritabil

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Darre Cahill au reluat colaborarea după un an de pauzăFoto: Guliver / GettyImages
Simona Halep și Darre Cahill au reluat colaborarea după un an de pauzăFoto: Guliver / GettyImages

Constănțeanca Simona Halep va dona câte 200 de dolari victimelor incendiilor din Australia pentru fiecare gest cu care îl va enerva pe Darren Cahill

La puțin timp după anunțul făcut de campioana de la Wimbledon și antrenorul ei a replicat într-un mod asemănător.Aflată în Adelaide, orașul natal al lui Darren Cahill, Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis care au anunțat că vor face donații pentru victimele incendiilor care au cuprins partea de sud-est a țării-continent.  "Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani", a scris Halep pe Twitter. Anunțul româncei a fost făcut la nici o zi după ce Karolina Pliskova (locul 2 WTA) a precizat că va dona câte 125 de euro pentru fiecare as pe care îl va servi la turneele din luna aceasta. Antrenorul Darren Cahill a apreciat iniţiativa Simonei și n-a rămas nici el mai prejos:  "Bine, Simona! Şi eu voi da câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă a ta. Aşa că, pentru prima dată, voi spune <<Bravo>>!. Inimile noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgenţă şi de toate familiile afectate de incendii", a scris Cahill.

Simona Halep va face 6 ani în Top 10

La sfârșitul acestei luni, Simona Halep va bifa o nouă performanță deosebită. Și anume împlinirea a 6 ani de când se află în Top 10 mondial, fără întrerupere. Constănțeanca a pătruns în acest grup în 27 ianuarie 2014. Dintre jucătoarele de atunci se mai află și acum între primele zece din lume, pe lângă Halep, Serena Williams (locul 10 / locul 1) și Petra Kvitova (locul 6 / locul 7). În clasamentul la zi, Halep se afla ieri pe locul 3, depășind-o pe Naomi Osaka, jucătoare ce are de apărat 185 de puncte câștigate în 2019 la Brisbane. Românca va debuta în noul sezon săptămâna viitoare, la Adelaide (13-18 ianuarie). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net