Simona Halep s-a retras de la turneul de la Bad Homburg

halep-simona-gettyimages-1316255888.jpg

Simona Halep
Simona Halep
Foto: Guliver / GettyImages

Aflată pe locul 3 WTA, Simona Halep (29 de ani) s-a retras de la turneul de categorie WTA 250 de la Bad Homburg, dotat cu premii de 235.000 de dolari. Anunțul a fost făcut de organizatorii acestei întreceri.

Retrasă de la Roma, absentă mai apoi de la Roland Garros, jucătoarea română a luat această decizie după ce a constatat că nu este total refăcută după accidentarea suferită în capitala Italiei. Ea nu a participat nici la conferinţa de presă programată astăzi (sâmbătă, 19 iunie), înaintea turneului care trebuie să înceapă luni.
Simona Halep a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, în 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber. Din acest motiv, românca a ratat participarea la French Open, al doilea grand slam al anului. Atunci s-a spus că refacerea va dura între 4 și 8 săptămâni.
Oarecum surprinzător pentru mulți, Halep îşi propusese să debuteze în sezonul pe iarbă în Germania, unde a ajuns în această săptămână. Constănțeanca a început antrenamentele şi intenționează să participe la turneul de la Wimbledon, la care este deţinătoarea trofeului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1