Simona Halep s-a calificat în sferturi la Roland Garros. Cine va fi adversa ei

Ultima actualizare:

    Simona Halep va evolua cu Amanda Anisimova, în sferturile de finală ale French Open
Simona Halep va evolua cu Amanda Anisimova, în sferturile de finală ale French Open

Simona Halep, lcoul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca în vârstă de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, în sferturile de finală ale French Open. Simona Halep a înregistrat o statistică impresionantă în meciul cu poloneza Iga Swiatek, reuşind 17 lovituri direct câştigătoare, cinci greşeli neforţate şi pierzând doar 21 de puncte, în total (52 de puncte câştigate).

Swiatek a avut 13 lovituri direct câştigătoare şi 19 greşeli neforţate "Am putut fi sută la sută conectată la meci, este o senzaţie bună să revin în sferturi. Am o senzaţie plăcută, mă simt bine pe teren şi nu îmi fac probleme cu privire la rezultat, sunt din nou în săptămâna a doua, în sferturi şi tot ce vine iau ca un bonus. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Halep, imediat după meci.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat a patra oară în sferturile de finală ale French Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-0, în 45 de minute, pe poloneza de 18 ani Iga Swiatek, locul 104 WTA. Anterior, când Halep a ajuns în sferturi, ea a jucat finala la Roland Garros, potrivit news.ro

Pentru a o întâlni pe deţinătoarea trofeului în sferturi, Anisimova a învins-o, luni, în optimi, cu scorul de 6-3, 6-0, pe spaniola de 21 de ani Aliona Bolsova, locul 137 WTA, venită din calificări, care a trecut în turul al doilea de Sorana Cîrstea. 

Fostă câştigătoare a US Open la juniori, în 2017, şi finalistă la French Open, tot la juniori, în 2016, la vârsta de 14 ani, americanca de origine rusă a atins la această ediţie a turneului de la Roland Garros cea mai înaltă fază la un grand slam, la seniori. Ea ajuns în optimi, la Australian Open, tot în acest an.

În aprilie, tot pe zgură, Anisimova a câştigat primul ei trofeu din carieră, unul de categorie WTA International, la Bogota. Anul trecut, ea a disputat prima finală WTA, la Hiroshima. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net