Simona Halep s-a calificat în semifinala de la Cincinnati

simona-halep.jpg

simona halep cincinnati calificari
Simona Halep este la un pas să joace a doua finală consecutivă la Cincinnati
Foto: Arhiva Click!

Simona Halep a învins-o fabulos pe poloneza Agnieszka Radwanska, după ce partida părea să fie pierdută. A patra jucătoare a lumii a început nesigur meciul și a fost condusă cu 4-0, acesta fiind și punctul care a schimbat complet direcția jocului, în primul set.

Simona a reușit să revină pe tabelă după câteva lovituri extraordinare. A învins-o pe Rawanska în minimul de seturi, scor 7-5, 6-1. Antrenorul ei, Darren Cahill, a coborât pe teren și a încurajat-o: „Refuză să pierzi, refuză să ratezi! Nu complica lucrurile, continuă să faci lucrurile simplu. Ai un echilibru bun între atac şi apărare, aşa că menţine-l. Mai mult decât orice, vei câştiga acest meci cu mintea, cu sufletul şi cu picioarele.

Victoria va veni din interiorul său În semifinalele de la CIncinnati, Simona Halep o va întâlni pe Angelique Kerber, a doua jucătoare a lumii. 

 

Loading...

Citește și

  • simona halep cincinnati

    Meci de foc pentru Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Ea va juca împotriva uneia dintre cele mai puternice rivale din circuit, poloneza Agnieszka Radwanska.

  • Simona Halep are o săptămână foarte importantă la Cincinnati. Dacă va cuceri titlul va rămâne pe locul 4 în clasamentul mondial. În caz contrar, va cădea pe poziţia a cincea, ceea ce îi va afecta locul pe lista capilor de serie la US Open.

  • Simona Halep nu stă prea mult timp pe acasă, din cauza „serviciului”, dar atunci când o face trăieşte pe picior mare. Ca mai toate vedetele sportului internaţional, şi ea are la dispoziţie mai multe maşini pe care le foloseşte în funcţie de inspiraţie şi necesităţi. Valoarea parcului auto al tensimenei se apropie de un milion de euro.

  • simona halep schimbare look

    Simona Halep (24 de ani) s-a afișat cu un nou look. A participat la o nuntă alături de familia ei, eveniment pentru care sportiva și-a făcut o coafură nouă. Simona și-a pus extensii și s-a lăsat machiată de profesioniști. Transformarea este cu adevărat spectaculoasă.

  • Campioană pentru a doua oară la turneul WTA de la Bucureşti, Simona Halep a primit, pe lângă trofeul pus în joc, şi un cec în valoare de 43.000 de dolari. Bani numai buni pentru a-şi termina construcţia caselor din Constanţa natală fără a apela la economii.

  • Simona Halep a devenit, în trei ani, una dintre cele mai de temut tenismene din circuit. Cu succesul de la Madrid, ea a cucerit până acum 12 titluri în tenisul profesionist.