Simona Halep s-a apucat de gătit în izolare. Iată ce îi place cel mai mult să facă

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages
Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep a vorbit în exclusivitate, la Digi Sport 1, despre tenis, dar și despre activitățile cu care își umple timpul în izolare. Interviul acordat jurnalistului Gabriel Morariu va fi difuzat sâmbătă, de la ora 21.30, la ”Campionii Digi Sport”.

Obișnuită cu un program strict și foarte multe activități, în perioada de izolare Simona Halep se luptă cu plictiseala și cea mai eficientă tactică de până acum pare a fi… gătitul. Deși recunoaște că în trecut se descurca mai bine, lipsa practicii își spune cuvântul și speră ca în această perioadă în care stă acasă să învețe mai multe rețete.

„Eu făceam clătite și înainte. Am făcut o pauză de 3-4 ani. Așa că am reluat acum. Prima oară nu mi-au ieșit, a doua oară mi-au ieșit foarte bune, iar a treia oară, săptămâna trecută, am citit eu pe o rețetă ca trebuie să pun și sare. Dar am pus puțin mai mult și când am mâncat din ele nu au fost bune deloc și le-am aruncat direct. Este un subiect foarte sensibil pentru mine, gătitul, dar sper ca după ce ies din carantină să știu să fac mult mai multe lucruri decât făceam înainte”, mai spune Simona.

Conform unui comunicat difuzat de Digi Sport, la Campionii Digi Sport, în această perioadă, de la 21.30, telespectatorii pot urmări interviuri în exclusivitate realizate de jurnaliștii Digi Sport cu mari sportivi români.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net