Simona Halep a renunțat la antrenorul Daniel Dobre, cu care a câștigat trofeul de la Wimbledon

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Daniel Dobre la cina campionilor de la Wimbledonfoto: Twitter
Simona Halep și Daniel Dobre la cina campionilor de la Wimbledonfoto: Twitter

Simona Halep a anunțat, pe Facebook, încheierea colaborării cu antrenorul Daniel Dobre, cel care a fost alături de jucătoarea de tenis la triumful de la Wimbledon. Anunțul este oarecum surprinzător, în condițiile în care atât Simona, cât și Darren Cahill dăduseră asigurări că vor lucra în această formulă extinsă în 2020.

Simona Halep a postat, joi, pe Facebook, un mesaj de mulţumire pentru Daniel Dobre, alături de care a triumfat la Wimbledon.

“Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine.) Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a scris Halep.

Daniel Dobre a intrat în echipa Simonei Halep în luna martie a acestui an. În septembrie, Simona Halep a anunţat că din sezonul viitor va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, care a pregătit-o din 2015 până în 2018.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep în 2020

Simona Halep a făcut anunțul revenirii lui Darren Cahill printr-un video postat pe Instagram. Ea a anunțat că această colaborare se va relua de la începutul noului sezon. Anul trecut, în pauza competițională, Darren Cahill a anunțat, tot pe rețelele sociale, că nu o va mai putea antrena pe româncă, deoarece vrea să se dedice familiei. Totuși, de-a lungul sezonului, Cahill a fost în multe rânduri aproape de Simona Halep și de echipa ei, fiind, așa cum a recunoscut și Daniel Dobre, unul dintre artizanii cuceririi titlului de la Wimbledon 2019.

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net