Simona Halep, pusă pe șotii în Cehia

Ultima actualizare:

    Simona Halep este foarte destinsă în fața aparatului de fotografiatFOTO: Neal Trousdale/ FRT
Simona Halep este foarte destinsă în fața aparatului de fotografiatFOTO: Neal Trousdale/ FRT

Simona Halep nu este doar liderul echipei noastre de Fed Cup, ci și cea care este responsabilă cu voia bună în delegația României. A treia jucătoare a lumii arată o formă specială înaintea meciului din weekend cu Cehia, de la Ostrava.

Cu echipa completă, după ce Monica Niculescu s-a alăturat ieri coechipierelor sale la antrenament, România pornește cu șansa a doua în meciul din primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup. Totuși, invincibilitatea Cehiei pe propriul teren, care ține de 10 ani, ar putea fi întreruptă de fetele noastre, care abordează întâlnirea cu un moral ridicat, dar și cu o stare de sănătate foarte bună. Asaltată de ziariști la fiecare antrenament, Simona Halep a declarat că speră să poată ajuta echipa: ”Sunt fericită că joc în această echipă, care nu are doar un lider - are egalitate - şi sper să-mi pot câştiga meciurile mele, să ajut echipa şi să contribui la victorie. Avem o atmosferă foarte frumoasă şi mă bucur de fiecare dată când joc pentru România. Voi juca întotdeauna cu toată inima pentru ţara mea", a declarat ea pentru site-ul oficial al FedCup.

Deținătoarea trofeului, Cehia o are ca lider pe Karolina Pliskova. Aceasta a recunoscut că Simona se numără printre prietenele ei din circuit. ”Simona e una dintre jucătoarele care fac circuitul încântător. Pentru cât de bună este şi cât de mult a câştigat în cariera ei până acum, a rămas cu picioarele pe pământ. Ne înţelegem foarte bine. Chiar dacă nu am multe prietene în circuit, ea e una dintre ele. Ne antrenăm împreună des, vorbim mereu în vestiar, iar rivalitatea dintre noi este una chiar frumoasă”, a declarat Pliskova. Partida Cehia – România va avea loc sâmbătă și duminică, la Ostrava, meciurile urmând să fie transmise în direct de Telekom Sport și Digi Sport. Tragerea la sorți a ordinii partidelor va avea loc azi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net