Simona Halep a primit cadou un ceas de 42.000 de dolari

simona_halep_lat_hublot.jpg

SImona Halep a primit un ceas de 42.000 de dolari
SImona Halep a primit un ceas de 42.000 de dolari
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Simona Halep se află de două zile la New York, acolo unde nu a stat degeaba, ci a făcut un tur pe la sponsori, așa cum trebuie să procedeze un lider mondial. Ea a primit un cadou de la Hublot.

De câțiva ani, Simona Halep are producătorul de ceasuri printre sponsorii cei mai importanți. De regulă înaintea turneelor importante, ea primește câte un cadou din partea acestora, pe care îl poartă la diverse evenimente, făcându-i, astfel, reclamă.

Cum la New York este unul dintre cele mai importante sedii ale acestei firme, ea a fost invitată să le facă o vizită. Sponsorii nu se refuză, așa că Simona s-a dus pe 5th Avenue, acolo unde este sediul Hublot. După o oră, a ieșit cu un superb ceas Hublot Big Bang One Click Sapphire Diamonds. Prețul exemplarului este de 42.000 de dolari, dar Simona merită toți banii, având în vedere nu doar valoarea sportivă, dar și numărul de fani.

Legăturile dintre tenis și producătorii de ceasuri sunt vechi, majoritatea numelor mari din ATP sau WTA având astfel de înțelegeri cu firmele importante de pe piață.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1